Video Talks giver viden ben at gå på

Med en eller flere Video Talks kan I som organisation få delt jeres vigtige viden nationalt om et eller flere emner. Oplægsholdere kommer igennem et intensivt træningsforløb inden optagelserne.

Ulla foredragsholder ved Social Talks

Få jeres faglighed og viden effektivt udover rampen med en eller flere videoer.

Kan I nikke genkendende til, at jeres viden, forskning, erfaringer og velfungerende metoder ikke kommer ”ud til praksis”? Så er vores ”video talks” et svar. Social Talks tilbyder at producere videoer med oplæg, der på en let og levende måde formidler og deler viden specifikt målrettet praktikere i form og indhold. Vi sikrer solid træning af jeres oplægsholder. Den faglige viden får også en personlig vinkel, så budskabet brænder igennem og bliver husket. Fordelen er, at videoerne med jeres oplægsholdere kan ses gentagne gange, deles internt og eksternt samt at I får et læringskit med til hver video, som understøtter omsætning af videoernes indhold til læring i egen praksis.
Har I medarbejdere, ledere og/eller forskere og videnshavere med viden, metoder og erfaringer, som I ønsker formidlet, så er Social Talks´ videoer en effektiv løsning. I kan fx få lavet 2-4 videoer med oplægsholdere, der trænes i historiefortælling og god retorisk formidling. Inspirationen er det globale TED Talks, hvor oplægsholderne har personlige vinkler på deres formidling af forskellige emner. Målet er, at modtagerne forstår og modtager budskaberne, så de bliver omsat til ny faglig handling og adfærd.

Video talks er levende billeder, hvor I arbejder med:

  • Formidling af fx forskning eller ny viden om metoder og redskaber, som I vil dele via video og på web.
  • Oplæg, der brænder igennem ved, at oplægsholderne træner retorik og historiefortælling, så det faglige budskab bliver unikt, relevant og levende.
  • Videoer på mellem 10-18 min., som formidler jeres væsentligste faglige erfaringer eller forskningsresultater.

Deltagernes udbytte:

  • Oplægsholderne får et markant løft til at kunne levere fængende faglige oplæg, der ”fanger” tilskuerne.
  • Modtagerne af jeres talk får et nærværende, inspirerende og relevant vidensoplæg med faglig tyngde.

Din organisations udbytte:

  • Ny effektiv videndeling på alle platforme via videoer med fagligt eller forskningsbaserede oplæg.
  • Fagligt værdifulde læringskit, der understøtter at jeres viden skaber forbedringer i praksis.

Hvem deltager?

Video talks kan bruges som formidlingsformat af alle, der ønsker at omsætte viden til praksis og for at sætte en dagsorden.

Det praktiske:

Produktion af video talks koster ca. 32.000 kr. per talk. Dette inkluderer grundig retorik- og fortælletræning af oplægsholdere, produktion, klipning, læringskit og formidling via Social Talks’ platforme.

Download printbar PDF


Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig eller på telefon 5152 0759.

- Social Talks